Selskabskompagniet buffet

Vores buffeter sammensættes efter årstidens råvarer og udbud, men vi bruger også de mange spændende ting fra solens køkken i middelhavet. Skulle I have yderligere spørgsmål eller andre ønsker imødekommer vi gerne dem, såfremt det er muligt.
Kontakt vores medarbejder Helle eller Christian som vil være behjælpelig.



Jule buffet 2017

Det kolde
- Marineret sild m. løg og kapers
- Karrysild m. æg
- Rejer m. mayonnaise og halve æg
- Varm røget ørred m. æblekompot
- Sukkersaltet laks m. soyamarineret porre
- Kalvesylte m. pickles og peberrod
- Hønsesalat m. ananas, bacon og svampe

Det varme
- Flæskesteg m. hjemmelavet rødkål
- Æbleflæsk
- Rødspættefileter m. remulade og citron
- Lun leverpostej m. bacon og svampe
- Glaseret Frilands skinke
- Mørbrad beuf m. bløde løg
- Timian stegte frikadeller m. agurkesalat
- Fynsk medister pølse m. stuvet hvidkål

Midt imellem
- Udvalg af oste

Det Søde
- Ris á la mande m. Kirsebær sauce
- Fransk chokoladekage m. Syltede bær
- Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

6 retter kr. 158,-
9 retter kr. 225,-
12 retter kr. 245,-
15 retter kr. 298,-



Julefrokost

Marineret sild med dild, løg og kapers
Sukker saltet laks med purløgscreme
Æg og rejer med dild og citron
Hønsesalat med ananas, bacon og svampe
Frikadeller med agurkesalat
Flæskesteg med rødkål
Fransk landbrie og emmenthaler
Ris á la mande m. Kirsebær sauce
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

Pris pr. couvert kr. 155,-



Fest buffet

Bruchetta med tomat, hvidløg og oliventapenade.
Bagt rødtunge serveret med syltet rødløg og spinat timbale.
Salat af grillet grøntsager vendt med stegt Parma skinke og persillepesto.
Grillet velhængt kalvefilet med gulerødder, ristede grønne bønner, sort peber og rosmarin.
Unghane terrin med kalvebacon og ristede svampe og persille.
Saltbagte små kartofler vendt i friskhakkede krydderurter, sennepsfrø og kold oliven olie.
Sprøde salater vendt med hindbær vinaigrette, cherrytomater og ristede croutoner.
Chokolade kage med kompot af skov bær.
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

Pris pr. couvert kr. 238.-



Spansk buffet

Jamón Iberico - spansk serrano skinke med melonsalat.
Chorizo, salchichon - udvalg af spansk chacutteri.
Ensalada mediterranea - fisk og skaldyrs salat.
Tortilla Española y Ensalada de Patatas - spansk omelet og kartofler i hvidløg.
Pollo al Ajillo - kylling i hvidløg.
Salmorejo Cordobes - kold grønsagsuppe med bacon fra Cordoba.
Croquetas de Pollo - boullion kartofler med kylling.
Cogollos de Tude al Ajillo - marineret salat i hvidløg.
Pimientos del Piquillo - fyldt peberfrugt.
Paella Valenciana - risret med kylling og skaldyr.
Pinchos Morunos - spyd med kryddermarineret svinemørbrad.
Spansk chokoladekage med frugt.
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

Pris pr. couvert kr. 275,-



Italiensk buffet

Grillet frisk tun med rucola og citrusvinagrette.
Risotto med svampe og aubergine.
Pastasalat vendt i hvidløg, agurk, tomat og basilikumpesto.
Carpaccio af kalvefilet med sprød brasola og marineret piment med crostine.
Ovnbagte peberfrugter med kapers og hvid fisk.
Farseret kalkunroulade med frisk rosmarin.
Terrin med porrer, tomat og jomfruhummer.
Grøn salat med atiskok, rødløg, basilikum, ananas, cherrytomater og ristede mandler.
2 italienske oste med oliven.
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

Pris pr. couvert kr. 250.-



Provence buffet

Omelet med rejer og tomater.
Krebs med bredbladet persille og safran ris.
Grillet aubergine med rødtunge i estragon sauce.
Braisseret fennikel med kylling og salvie.
Casolette med muslinger og urter.
Mesclun salat med hvidløgscroutoner og basilikum pesto.
Spinatgratin med svinemørbrad og soltørrede tomater Ratatouille med kalvebryst og orange sauce.
Langtidsbagte tomater med timian.
Tiramisu.
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

Pris pr. couvert kr. 238,-



Brunch buffet

Lime marineret laks med brøndkarse creme.
Røget laks med røræg.
Varmrøget ørred med kold radisecreme.
Fyldte omeletter med rejer, tomat og basilikum.
Tortilla, Spansk omelet med kartofler og løg.
Yougurt med müsli.
Ristet honingbrød med kanel.
Tunsalat med kapers og dild.
Salat med grillet grøntsager.
Røræg med bacon og purløg.
Cocktailpølser.
Pandekager med brombærcreme.
Små frikadeller med sylted agurker.
Provence skinke med æbler og pærer.
Grillet kylling bryst med dijon marineret kartofler.
Rødvinsbraisseret ananas med vanilleskum.
Tomat salat med feta ost.
Salat med skiver af sprød kylling bryst og soltørret tomater.
Lun grøntsags tærte.
Hjemmelavet syltetøj.
Jordbær-Melon salat med kold vanillecreme.
Salat med grønne bønner, bacon og krydderurter.
Italiensk hvidløg salami med oliven tapenade.
Bruschetta med gedeost og persille.
Frisk frugt.
Fransk brie med vindruer.
Chokolade kage med hindbærcoulis.
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

6 retter kr. 128,-
9 retter kr. 158,-
12 retter kr. 198,-
Pris pr. stk. kr.  34,-




Barnedåbs buffet

Lime marineret laks med dildcreme.
Omelet med krebsehaler og tomat.
IBÈRICO skinke med oliven tapenade og krydderurter.
Salat med sherrytomater, friske urter og basilikumpesto.
Kalvefilet med artiskoksalat og citron bagte rødløg.
Chokolade trøffelkage med melonsalat og hindbær coulis.
Buffeten serveres med hjemmebagt brød.

Pris pr. couvert kr. 298,-