Selskabskompagniet menu

Nytårsmenu 2017

Forret
½ Hummer kogt i krondild med grøn krydderurtecreme, citron og urter.

Hovedret
Grillet tournedos af oksemørbrad med pommes anna, syltede perleløg, glaserede rødbeder, sauce bordelaise og brøndkarse.

Dessert
Klassisk fransk chokoladekage.

Klokken 24
Kransekage fra Odense marcipan til årsskiftet.

Pris pr. couvert kr. 298,-

** Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

Lige klar til at servere for Jeres gæster efter ca. 15 min. i egen ovn, nemt og lækkert.



Konfirmations menu 2018

Forret
Kold laksesouflle på sprød salat med marineret scampi rejer, hertil kold krydderurtecreme og citron.

Hovedret
Helstegt oksemørbrad serveret med årstidens grøntsager fra Lammefjorden, nye kartofler og rødvinssauce.

Dessert
Mørk belgisk chokoladekage med kold jordbær-rabarber coulis.

Forretten severes med hjemmebagt brød.

275.- kr. pr. couvert



3 retters menu

Min 8. personer


Forretter
Rimet laks med ristet Kammusling og æbler, agurk og mayonnaise.
Aromatisk tun: Grillet tun på sesam frø serveres med basilikum, mynte, lime og balsamico reduktion.
Rødtunge souffle med med grillet jomfruhummer, citron og purløgsskum.

Hovedretter
Tournedos af oksemørbrad. Med salt bagte kartofler og trøffelsauce, ristede svampe og syltet rødløg (+50 kr.).
Helstegt kalvefilet med rødløg, hvidløg, skalotteløg, kartofler og rødvins sky.
Fransk unghane med sauté af lammefjordens grøntsager, kartofler og mild pebersauce.
Kalve culotte med løg kompot, gulerødder, rødbeder, timian, kartofler og bearnaise sauce.

Desserter
Gateau marcel Fransk chokoladekage med creme anglaise, rom braiseret ananas.
Hvid chokolade mousse med mynte og kold pure af skovbær.
Rabarber trifli med vanilje crème.

Vælg 3 retter – 298.- kr. pr. couvert

Vores menuer sammensættes efter torvets og årstidens udvalg af de gode råvarer.



Andesteg til Mortens aften

Slip for stress og jag og nyd aftenen med familie og venner. Vi tilbereder en lækker andesteg med alt det gode tilbehør der hører sig til.

Lige klar til at servere for Jeres gæster efter 10 min. i egen ovn, nemt og lækkert.

Pris pr. couvert kr. 135,-